Зловещо! Откриха три трупа в Морската градина на Бургас

Зловещо! Откриха три трупа в Морската градина на Бургас - E-Burgas.com

Етилов спирт погуби трима скитници в Бургас. Труповете им са намерени от граждани в района на ВиК базата край к-с Зорница. По данни на полицията 42 годишния Д.Ч. от Бургас намерил до контейнер за смет в комплекса пластмасово двулитрово шише, пълно със зеленикава на цвят течност, която споделил с други двама свои познати – 58 годишния Л.Б. от Бургас и  49 годишната Г.В. от Камено. И тримата водели  скитнически начин на живот. Свидетел на случилото се бил четвърти клошар, който не пил от бутилката.

На 04 септември около 11.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в района до бл. 72 в ж.к. Зорница е открито тялото на 58 годишния Л.Б. При извършения оглед видими следи от насилие не са открити, като същото е откарано за аутопсия в Катедра Съдебна медицина при УМБАЛ – Бургас.  На следващия ден около 10.00 ч. в залесената зона край базата на ВИК са открити и телата на Д.Ч. и Г.В., които също са откарани за аутопсия. При извършения оглед на второто местопроизшествие освен личните вещи на жертвите, са открити множество разхвърлени празни шишета от етилов спирт.

Вероятно смъртта на тримата скитници е настъпила вследствие на погълнатата зеленикава течност, съдържаща се в двулитровата бутилка, открита от Д.Ч. до контейнера за смет. За установяването на точната субстанция на течността е назначена химична експертиза.

Наскоро в същия район бе открит трупа на 79-годишната Радка Вечеринкова, обявена за издирване. Мъж забелязал човешки труп до трафопоста в базата на ВИК, разположена на бул. "Димитър Димов" срещу бл. 42 в к-с "Зорница". При извършения оглед станало ясно, че тялото е на издирваната жена. Видими следи от насилие по тялото не бяха открити. 

Коментари

Още от последните новини