Заведението с празния стол: Мерси за безплатната реклама, резервирани сме до края на сезона

Заведението с празния стол: Мерси за безплатната реклама, резервирани сме до края на сезона - E-Burgas.com
снимка: Фейсбук Miloz Fish & Grill

Всички институции за категорични - ресторантът е изряден! Това заявиха през официалната си фейсбук страница от созополския ресторант Miloz Fish & Grill, който стана известен с таксата си "празен стол". От заявиха, че са шокирани от вендетата срещу тях, но в същото време благодарят за безплатната реклама и се похвалиха с рекордни посещения на фейсбук страницата си.

Публикуваме тяхното изказване без редакторска намеса:

"Шокирани сме от вендетата срещу заведението ни, която се разрази и честно казано - не разбирам защо. Всеки реномиран ресторант по света има такса за минимална консумация или такса "резервация", която обикновено се плаща предварително.
Ние сме най-оборотното заведение в Созопол този сезон - добри цени, страхотна кухня и невероятна гледка! Нормално е да имаме такава такса, но досега не сме я прилагали. В конкретния случай не

сме взели пари на клиентите - просто им обяснихме правилата, заради наглото им отношение към персонала.

Ръководството на ресторанта няма да търпи издевателства от страна на клиенти спрямо персонала, не изповядваме и теорията на г-н Рагин, че туристите имат неограничени права и ще съдим наглите, които сеят лъжи по адрес на ресторанта.

Благодарим на всички за безплатната реклама, както и за възможността да се говори по същество за проблемите в туризма.

В резултат на масираната медийна атака срещу ресторанта, имаме рекордно посещение на страницата от страна на недоброжелатели, но и на много приятели. За щастие, вторите са повече и най-известната маса по Черноморието вече е резервирана и предплатена до края на сезона."

Коментари

Още от последните новини