Рязък обрат в състоянието на Очите, преведен е в кома. Спират операциите му засега

Рязък обрат в състоянието на Очите, преведен е в кома. Спират операциите му засега - E-Burgas.com

За рязък обрат в състоянието на простреляния Димитър Желязков – Очите, научи е-Бургас. Раненият тежко мъж вече е приведен в изкуствена кома, и поредната му операция е отложена заради влошаване на състоянието му.

Лекарите не били обнадеждени за Митьо, като вчера жизнените си функции са спрели да изпълняват бъбреците и черният му дроб. Изкуствената кома подсказва, че вероятно са настъпили и мозъчни увреждания. Лечението, което лекарите в МБАЛ-Бургас му прилагат, е изключително скъпо, тъй като се позлват медикаменти на много висока цена.

Междувременно утре погребват тялото на бодигарда му Александър Алексиев, с когото бе много близък. Очакват се на бургаските гробища да дойдат много хора.

Припомняме, че в сряда вечерта при престрелка в курорта бе убит един човек, а други двама пострадаха. Най-тежко е състоянието на Димитър Желязков, по-известен като Митьо-Очите. Официалната версия за стрелбата е  спор за паркомясто пред заведението, а неофициалната - от събиране на такса "спокойствие" до разпределяне на наркопазара. Желязков бе опериран от бургаски екип от хирурзи, ортопеди и уролози близо 8 часа след постъпването в МБАЛ-Бургас - от 22,00 ч. на 8-ми юни до към 06,00 ч. на другия ден. 

Коментари

Още от последните новини