Заповядайте на рожден ден: 1 година Kérastase в СПА център "6th Sense" Празникът ще продължи през целия ноември месец

Красивата и здрава коса винаги ще бъде на мода. Погрижете се за своята сега, на прага на зимата, когато тя повече от всякога има нужда от вас. Заповядайте на рожден ден - 1 година Kérastase във фризьорския салон на СПА център "6th Sense". Празнуваме цял ноември - с изненади, специални цени и ритуали.

Безплатната диагностика на коса е това, което всеки наш клиент получава комплиментарно. Това е първата задължителна стъпка към отличната, здрава, красива коса. Това изследване с микрокамера на Kérastase е източник на информация за реалния статус на Вашата коса. Този момент елиминира вероятността от грешни домашни грижи - защото Ви казва точно какви продукти са най-добри за вас. Тези на Kérastase, ще откриете на още по-добри цени -10% - през целия празничен ноември.

Специалната терапия фузио доза (fusio dose) е специалното ни предложение за Вас. Тя е с моментно действие и се приготвя на място, спрямо конкретните нужди на Вашата коса. В празничния ноември, ще я откриете на специална цена -15% или 42 лева, вместо стандартните 49. Помогнете на косата си да посрещне зимата подхранена и обгрижена, блестяща и здрава, със специалната терапия фузио доза.

Във фризьорския салон на СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА Приморец, Ви очаква Kérastase посланик Ксения Вълева - носител на награди за прическа и колирист с дългогодишен, включително международен опит. Доверете косата си в ръцете на професионалист и световен бранд със заслужена слава: Kérastase!

Запазете своя час за красива и здрава коса днес: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Подарете си грижа! Заслужавате я!

Сподели новината:

Коментари