Закопчаха две двойки в Бургас заради наркотици в обща квартира

Закопчаха две двойки в Бургас заради наркотици в обща квартира  - E-Burgas.com

Две двойки от Бургас са задържани за 24 часа след като откриха наркотици в квартирата им, съобщиха от МВР-бургас.

Рано тази сутрин служители от Пето РПУ извършили претърсване в апартамент, разположен на първия етаж във вх. 3 на бл. 69 в к-с „Изгрев”, отдаден под наем на 29 годишен криминално проявен и осъждан бургазлия и на 27 годишна бургазлийка.

Мъжът заедно с 19 годишната си приятелка обитавал една от стаите, а 27 годишната бургазлийка и нейния 30 годишен приятел второ помещение от апартамента. При извършеното претърсване в стаята на криминално проявения и осъждан бургазлия са намерени и иззети близо 50 грама тревна маса / марихуана/ и множество таблетки, чийто точен състав е в процес на изясняване. В ползвания от 27 годишната бургазлийка лек автомобил – „Мерцедес S”, с монтанска регистрация, са открити : пакетче с амфетамин, пакетче с прахообразно вещество / чийто състав ще се изследва от служителите в Базовата научно-техническа лаборатория/ и угарка от саморъчно свита цигара с марихуана.

Към момента и четиримата бургазлии са задържани за срок от 24 часа, като процесуално-следствените действия по случая продължават от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Коментари

Още от последните новини