За втора година Гранд Хотел и СПА Приморец е бляскавата сцена на престижния конкурс Мисис Бургас

Първи март е крайният срок за желаещите красиви омъжени дами да се запишат за участие

За втора поредна година престижният конкурс Мисис Бургас избра за своя сцена 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец. Най-красивата омъжена дама на морския град ще стане известна на 23 март 2018г. Събитието ще стартира в 19:30 часа и по традиция ще събере многобройни гости, включително популярни обществени фигури. Лице на красивата надпревара тази година е победителката в Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова.

Всички омъжени дами с професия, които желаят да се включат в конкурса, могат да подадат документи до 1 март. На фейсбук страницата на Мисис Бургас или на имейл mrsburgas@gmail.com се изпраща следната информация:  три имена, възраст на дамата, височина, снимки в цял ръст и портретна, кратка информация за кандидатката, актуален телефон за контакт.

Конкурсът Мисис Бургас е част от веригата Мисис България. Това е третото му издание, като за втори поред път изборът на организаторите е той да се проведе в Гранд Хотел и СПА Приморец. В последните години, 5-звездният бургаски хотел все повече утвърждава статута си на устойчив инициатор, организатор, домакин на редица културни, обществени, тематични, развлекателни събития; включително фестивалът, посветен на изкуствата Порт Прим Арт Фест.

 

Сподели новината:

Коментари