За няколко часа напълниха ареста в Бургас с млади шофьори

За няколко часа напълниха ареста в Бургас с млади шофьори  - E-Burgas.com

Служители на пътна полиция задържаха четирима млади мъже от Бургас за шофиране в нетрезво сътояние вчера. Интересно е да се отбележи, че проверките са направени само в рамките на по-малко от 10 часа.

Първият проверен е 25-годишен мъж от Бургас, който бил спрян около 15.10 ч. в района до магазин „Билла“ по ул. „Тодор Александров“ с Фолксваген Пол. Служителите на пътна полиция установили, че младежът шофира след употреба на метамфетамин и амфетамин. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 18.30 ч. на ул. „Въстаническа“ в ж.к. "Меден Рудник", е спрян за проверка Фолксваген Пасат с 21-годишен шофьор от Бургас, който също седнал задв волана след употребата на метамфетамин и амфетамин. Той също е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 23.30 ч. на бургаската улица „24-ти Черноморски пехотен полк“, в района до бензиностанция „Дега“, полицаите спрели Шевролет Авео с 18-годишен шофьор, който дал положителна проба за употреба на канабис и също е прибран в ареста. 

Последният заловен е 15 минути след полунощ до блок 29 в "Меден рудник". Проверен е 32-годишен мъж, управляващ Форд Фиеста, в чиято кръв имало концентрация на алкохол от цели 2,31 промила. Поради тази причина мъжът е прекарал нощта в ареста.

Коментари

Още от последните новини