Юношите на Нефтохимик наказаха и наборите от Пазарджик

Юношите на Нефтохимик наказаха и наборите от Пазарджик - E-Burgas.com

В последната си проверка от зимния лагер във Велинград, юношите старша възраст на Нефтохимик победиха връстниците си от Хебър /Пазарджик/ с 2:1. По време на целия мач „шейховете“ диктуваха случващото се на терена и логично стигнаха до победата.

Резултатът се реши още през първото полувреме. Нефтохимик поведе в 13-та минута, след точен изстрел на Антон Маргаритов. Малко след това съперниците успяха да изравнят, но в 23-та минута отново Антон Маргаритов бе точен от дузпа и оформи победното 2:1 в полза на бургаския тим.

През втората част доминиращото положение на „шейховете“ се запази, но те пропуснаха няколко добри положения и резултатът остана непроменен.

Десетдневният подготвителен лагер на тима във Велинград е към своя край и утре момчетата на старши-треньора Господин Господинов се връщат в Бургас, за да продължат подготовката си. На 16-ти февруари /петък/ те ще изиграят контролна среща с първия отбор на Нефтохимик, на стадион Българово, от 11:30 ч., а първата среща от пролетния полусезон на Елитната юношеска група до 19 години ще бъде на 25 февруари, когато тимът ще посрещне на стадион Българово отбора на Дунав /Русе/.

Коментари

Още от последните новини