Йовита Георгиева е новата Кралица на Бургас (Снимки)

Йовита Георгиева е новата Кралица на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Йовита е на 17 години, ученичка в Професионалната гимназия по туризъм, носителка на десетки титли и отличия по спортни танци. Грациозната зеленоока красавица Йовита Георгиева ще бъде бургазлийката, която ще предствя град Бургас в националната надпревара Мис България през есента. 

Над 2 хиляди души се събраха под покрива на летния театър в Бургас, за да наблюдават избора на най- красива бургазлийка. Журито беше единодушно, тъй- като Йовита буквално превзе сцената и омая с красота и грациознаст журито. Лентата и короната и бяха връчени от Мис България '98 Наталия Гуркова и миналогодишната победителка Рени Радева.

Първа и втора подгласнички на новата Кралица на Бургас станаха Анабела Димитрова и Яна Пенчева.

Новоизбраната Кралица на Бургас Йовита Георгиева спечели и симпатиите на публиката. Освен челното първо място хубавицата,бе избрана и за лица на публиката с бурни аплодисменти.

За лице на гласовете в интернет , чрез сайта E-BURGAS.COM стана Йоана Стефанова. Специални награди получиха още Джулия Мицова, Мариела Калоянова, Радостина Пискюлева, Теодора Язова. Всички участнички си тръгнаха с подаръци от "Christian of roma" и "Tonino Lamborghini". За перфектната визия на момичетата се погрижиха професионалистите от ВИП Студио Christian of Romа.

Водеща на конкурса за красота беше най-красивата жена на планетата за 2016 г и Мис България 2015 Марина Войкова. За настроението на гостите в летния театър Бургас се погрижиха победителите в Бургас и морето - Фортисимо, Весела Нейнски, Нелита, Мея и децата от танцова школа Estrella с хореограф Олга Димитрова. 

Прекрастните участнички дефилираха в тоалетите на Едис Пала, Златка Райкова, Шугърфрии, а за финал въвлякоха цялата публика в своята бяла приказка с булчинските рокли на краля на офицалните тоалети- дизайнерът Стоян Радичев. Фееричните рокли бяха допълнени от  бляскавите бижута SWAROVSKI.  Специални гости в журито бяха носителите на световни титли в спорта Атанас Божилов и Кристиян Киров, Ирина Папазова - лицензиант и организатор на Мис България, Мисис България Стойка Николова, Мис България '98 Наталия Гуркова, Мисис Бургас Надя Недялкова, Мисис Баба Лариса Иванова, Веселина Деведжиева- директор- дирекция „Спорт и младежки дейности" в Община Бургас.

Конкурсът Кралица на Бургас се провежда вече за седма, поредна година в морския град.

Галерия
Коментари

Още от последните новини