Ясна е групата на Нефтохимик за двубоя със Спартак (Вн)

Ясна е групата на Нефтохимик за двубоя със Спартак (Вн)  - E-Burgas.com

Първият мач от първенството на Втора лига предстои днес. След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния футбол, „шейховете“ ще стартират новия сезон с двубой срещу Спартак /Варна/. Срещата започва в 19:30 ч., на стадион „Арена Созопол“.

Вчера, на стадиона в Долно Езерово, възпитаниците на Диян Петков проведоха последното си занятие преди мача. Двама от тях със сигурност няма да влязат в групата за Спартак /Варна/. Това са нападателят Иван Колев и защитникът Пламен Тенев. Колев получи контузия на коляното по време на контролната среща с Тунджа /Ямбол/ и все още не тренира пълноценно с отбора. Пламен Тенев пък е с разстежение на прасеца от тренировката във вторник и също няма да може да помогне на съотборниците си утре.

Билетите за първия мач от първенството на Втора лига, между Нефтохимик и Спартак /Варна/, ще са на цени от 5 лв. за всички сектори на стадиона и 20 лв за ВИП ложата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно . Ще работят два пункта за продажба на билети, които ще бъдат отворени два часа предварително.

Ето и групата на Нефтохимик за днешното домакинство:

Росен Андонов, Павел Здравков, Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Михаил Георгиев, Кристиян Мирославов, Деян Христов, Борирмир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Радослав Апостолов, Димитър Костадинов

Коментари

Още от последните новини