Втората по красота в България мери сили в Републиканското по джетски в Обзор

Втората по красота в България мери сили в Републиканското по джетски в Обзор - E-Burgas.com

Този уикенд, 23-25 юни 2017, Централен плаж Обзор ще стане домакин на откриването на Републиканския джетски шампионат. Стартовете на екстремните състезанията ще съвпаднат с откриването на летния сезон и официалния празник на гр. Обзор. По време на събитието ще бъде обявен и новия официален спонсор на шампионата за тази година, Петрол АД.

Организаторите са подготвили много изненади за феновете на бързите скорости и високия адреналин – специално за откриването на шампионата на плажа в Обзор ще пристигнат рапърът 100 Кила и феноменалния Метин Енимехмедов.

За да не пада нивото на адреналин у публиката нито за миг, на откритата сцена на плажа ще дефилират и красавиците от MYFASHIONSTORE. Организаторите споделиха също, че една от големите изненади ще бъде и участието на подгласничка на Мис България в клас „Жени“, но отказаха да издадат името й преди официалния старт.

„Очаквам едно страхотно състезание, надявам се да видя много нови лица, които са се престрашили да премерят сили с останалите във водата. Но най-вече се надявам да се забавляваме и да дадем подобаващ старт на едно много хубаво лято, без травми и контузии. На 5 юли заминаваме за Европейския шампионат в Австрия и трябва да подгреем с победа на родно ниво“, сподели с усмивка Вицеевропейския шампион по джетски, Кристиян Киров.

Цялата програма на Републиканския шампионат за този уикенд може да видите тук: http://www.obzorbeach.bg/show-newsbg/

За допълнителна информация и снимки: https://www.facebook.com/Kristian-Kirov-Кристиян-Киров-354276338258969/?ref=br_tf

 

 

 

Коментари

Още от последните новини