Вратар на Нефтохимик с престижна награда от Спортното училище

Вратарят от школата на Нефтохимик Мехмедимин Адем влезе в топ 10 на най-добрите спортисти на Спортно училище „Юрий Гагарин“ - Бургас. Вчера той и неговият треньор Милен Христов бяха наградени със статуетки и грамоти по време на традиционния за учебното заведение „Бал на спортиста“.

Талантът на младия страж бе разгърнат в „зелената“ школа.  В отбора на „шейховете“ той получи възможност за израстване и постигна отлични успехи. През изминалия сезон отборът му - Елитната юношеска група до 15 години, под ръководството на Милен Христов, се класира на трето място в Републиканско първенство. През настоящата състезателна година отборът е безапелационен лидер в региона, като от началото на първенството има записани 11 победи от 11 мача.

За тези постижения „шейховете“ са номинирани в категория „Отбор на годината 2017“ в ежегодните награди „Спортист на годината“ на Община Бургас.  В момента Нефтохимик се бори за приза с още три отбора, чрез онлайн гласуване. Церемонията по награждаването ще се проведе на 22 декември, в зала „Бойчо Брънзов“. До тогава всички желаещи да го подкрепят могат да дадат своя глас на следния интернет адрес:  http://host2.sportistnagodinata.com/voting/pfk-neftohimik-burgas-1962-ad-6003

Сподели новината:

Коментари