Хора от ъндърграунда: Войната между Очите и Божо Kравата тлее от 4 години

Хора от ъндърграунда: Войната между Очите и Божо Kравата тлее от 4 години - E-Burgas.com

Митьо Очите и Божо Kравата са били в жестока война поне от 4 години, разкриха пред "Телеграф" хора от местния ъндърграунд. Те се кълнат, че кавгата им е далеч от наркотиците. „Няма никаква дрога тук, това са пълни глупости. За Божо не знам какво е правил, но Очите не искаше да чуе за наркотик, откакто излезе от затвора. Ръководеше няколко фирми за таксита и беше №1 в този бранш в Несебър и Слънчев бряг. Охранителната му фирма също вървеше много добре”, разказва" човек, запознат с интригите край морето. Той категорично потвърди основната версия на полицията, че кървавото меле е станало заради скандал на таксиджойски стоянки.

Главен виновник, за да се стигне до престрелката в ресторанта, бил кандидат-зетят на Очите – Велислав Петков.
„Митьо от години стои кротко и гледа да не влиза в излишни битки, но Велислав непрекъснато го вкарваше в разни фирми. Ходеше и правеше панаири за най-малкото нещо, изживяваше се на голям бос, все едно всички са длъжни да му козируват. Няколко пъти е ял бой заради арогантното си поведение и после ходеше да реве на Очите и той да му оправя интригите и бакиите”, разказа за конфликта източник, пожелал анонимност.
След започналата хайка мутрите от кохортата на Очите са се евакуирали от Слънчев бряг и са се покрили в Несебър, заявиха източници на МВР.
Според тях охранителите на наркобоса ще се подвизават в града, смесени с редовните туристи, докато очакват развоя на лечението на шефа си. яките момчета са прибрали лимузините и джиповете в гаражите и се движат с евтини автомобили. 
Това е и причината засега луксозните коли, спрени за проверка от началот на хайката, да са основно на софийски и пловдивски баровци без връзки с черноморския подземен сват.
На 8 юни при престрелка в ресторанта на Божидар Кузманов – Божо Кравата "4 You" в слънчев бряг беше убит 46-годишният охранител Александър Алексиев- Сашо Японеца, а други трима, сред които и Димитър Желязков – Очите, бяха ранени./Блиц

Коментари

Още от последните новини