Включете се в големия велотур на 14 април

Включете се в големия велотур на 14 април - E-Burgas.com
Архив БТА

На 14 април, неделя, в Бургас ще се проведе велошествие под надслов "Let's get cycling". Инициативата е без състезателен характер и цели насърчаване на колоезденето в градска среда, толерантно поведение на пътя и здравословния живот.

Велолюбителите от всички възрасти са добре дошли да се включат в събитието. Регистрацията ще бъде от 09.00 до 10.00 часа, пред хотел "Приморец" от страната на плажната ивица. Всички участници ще участват в томбола с тематични награди.

"Let's get cycling" ще включва още изложение на екипировка и оборудване за велосипедисти, както и продукти за здравословен живот. Входът за участие за изложителите е свободен, тъй като ще предоставят наградния фонд за томболата в края на велошествието. Изложението ще бъде разположено в Морската градина, от страната на хотел "Приморец".

Велотур "Let's get cycling" ще се проведе при следния маршрут и програма:

14 април 2019 г. /неделя/

09.00 до 10.00 часа

Регистрация пред хотел "Приморец", от страната на плажната ивица

10.00 часа

Старт на велошествието по маршрут: хотел "Приморец" - Моста - паркинг "Северен плаж" - Солниците - паркинг "Северен плаж" - Моста - хотел "Приморец".

11.00 часа

Посрещане на участниците, разглеждане на тематично изложение

11.30 часа

Теглене на томболата

Велошествието се организира със съдействието на Община Бургас. Медиен партньор е радио "Power FM". Инициатор и организатор на "Let's get cycling" e хотел "Приморец", а събитието е по случай 60-тия му рожден ден.

Целта на пролетния велотур е промотиране на здравословния начин на живот, изборът на велосипеда като алтернатива на придвижването в градски условия и насърчаване на толерантността по пътищата.

За повече информация: 0877 850 001

Коментари

Още от последните новини