Виртуозът на японската кухня шеф Михалчев превзема Бургас

Виртуозът на японската кухня шеф Михалчев превзема Бургас - E-Burgas.com

На 6 декември в Средиземноморски ресторант "Салини" вкусът ще е един - Япония. Екзотиката на страната на изгряващото слънце ще донесе в Бургас всепризнатият кулинарен виртуоз шеф Михалчев - забележителен майстор, предлагащ качествена, нестандартна за нашите географски ширини храна - за всички сетива. Той не просто готви, той комуникира културата на една държава, чрез кулинарното изкуство.

Широка популярност му носи участието в журито на "MasterChef". До него обаче, Петър Михалчев е извървял дълъг, вкусен път, осеян с уроци. Началото поставил 1990 година. Три години по-късно започнал да трупа опит в ресторанти с българска кухня. След още три - вече бил начело на френски ресторант. 2002 г. шеф Михалчев е главен готвач в Малта. И тук остава верен на себе си и вместо да се съобразява със статуквото, създава свой собствен стил на готвене - като смесва балканска, средиземноморска и френска кухня. 2008 г. е съдбоносна - тогава шеф Михалчев отива да се обучава за суши майстор в Япония - и открива най-голямата си страст. 3 март, 2015 г. е време за MasterChef - поредната сцена, на която един кулинарен новатор се откроява със собствен стил, прецизност, внимание към детайла.

Петър Михалчев е вкус, подреден и все пак, избухващ. Неговата сила е кулинарията - и той не се страхува да я използва. Заповядайте да вкусите от неговата магия на празника на Бургас. Мястото – луксозният Гранд Хотел и СПА "Приморец" и неговият Средиземноморски ресторант "Салини". Началният час на събитието е 19:30 часа. Шеф Михалчев е посланик на страната на изгряващото слънце, който открива чудесата и пред любопитните кулинарни пътешественици. Присъединете се към тях – и опитайте Япония. Цена на куверт: 69.00 лева на човек.   

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | Email: [email protected]

Галерия
Коментари