Вижте кои са авторите на хитовия клип за Бургас

Вижте кои са авторите на хитовия клип за Бургас - E-Burgas.com
Видеото събра 27 000 гледания  само за 2 седмици  [caption id="attachment_61607" align="aligncenter" width="605"]gabriel 21-годишния Габриел Александров е един от авторите на видео обиколката „Бургас през декемември“[/caption]

Авторите на видеото "Бургас пред декември", което стана хит в Интернет през последните две седмици, бяха поздравени днес от кмета Димитър Николов.

„Браво. Представихте Бургас по изключително красив и впечатляващ начин. Надявам се и летният вариант, който подготвяте, да е толкова силен, емоционален, динамичен и забележителен. Убеден съм, че той ще ви открие нови пътища за изява.“ Така кметът Димитър Николов посрещна в кабинета си 21-годишния Габриел Александров, един от авторите на забележителната таймлапс обиколка „Бургас през декемември“. Габриел, заедно с приятеля си Димитър Саристов, пусна клипа във виртуалното пространство преди празниците. За около 2 седмици той събра близо 27 000 гледания. Видеото продължава да се върти в социалните мрежи и да набира нови фенове. Сред първите почитатели и фейсбук потребители, споделили видеото с коментар, е и кметът Димитър Николов. Още миналия месец той отправи покана за среща с младите бургазлии. Кметът остана впечатлен от новия проект на Димитър Саристов и Габриел Александров за лятна таймлапс обиколка, която да разкрие забележителностите на Бургас. Отново са предвидени дневни и нощни кадри и много зрелищни ефекти, представящи града по един интригуващ, нестандартен и модерен начин. „Идеята ни е да уловим пулсираща енергия на Бургас през лятото, да покажем морето, езерата, острова, прекрасите залези и още много невероятни места в Бургас“, обясни Габриел Александров. Община Бургас търси вариант да ангажира младите творци в свои проекти.
Коментари

Още от последните новини