Психотерапевтът доц. д-р Румен Бостанджиев отговаря на въпроси на читатели в e-Burgas.com

Психотерапевтът доц. д-р Румен Бостанджиев отговаря на въпроси на читатели в e-Burgas.com - E-Burgas.com

Психотерапевтът доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м. отговаря на въпроси на читателите на e-Burgas.com. Своите питания към него можете да изпращате на E-mail: [email protected]. Съветите на специалиста ще бъдат публикувани в сайта при запазване на анонимност за хората, обърнали се за помощ към лекаря. 

Доц. Бостанджиев е лицензиран психотерапевт. Завършил е медицина със специалност психиатрия, след което е преминал обучение и специализация в няколко международни квалификационни програми по индивидуална и фамилна психотерапия, както и по сексология и сексуална медицина. Притежава над тридесет годишен професионален опит в Сектора по сексология към Медицинска академия – София и в частните му кабинети в София и Бургас. 

Терапевтичната практика на доц. Бостанджиев е основно в областта на междуличностните отношения в двойката и семейството. Съчетаването на медицинската с психотерапевтичната компетентност му позволява да работи с широк спектър проблеми от сексуалните неблагополучия, през индивидуално психологичните предизвикателства до сложните конфликти в двойковите отношения.

Доц. д-р Бостанджиев е преподавател в Центъра по хуманитарни науки на Бургаския свободен университет и предоставя психотерапевтична и сексологична помощ както в кабинетите си в София и в Бургас, така и онлайн. Автор е на няколко монографии и десетки научни и популярни публикации в наши и чужди издания. Член е на Българската асоциация по психотерапия, на Българската асоциация по сексуална медицина, на Дружеството на психолозите в България, както и на Европейската федерация по сексология.

Коментари