Вече не е трудно да откажем цигарите!

Вече не е трудно да откажем цигарите! - E-Burgas.com

Всички знаем колко здравословни проблеми предизвиква пушенето. Но знаем също,  че животът е поредица от избори. Ако искате промяна и сте сред тези, избрали здравето и живот без никотин, може да поставите новото начало още сега.
В навечерието на Световния ден за борба с тютюнопушенето – 31 май искаме да ви напомним, че алтернативите за това са много. Сигурен и без странични действия метод предлага хомеопатията. Звучи революционно, дори невероятно, но хората, започнали живота си „на чисто“ благодарение именно на хомеопатия, ще ви оборят. А доверилите се на този алтернативен метод за отказване от цигарите не са никак малко.

„Първото условие е да искате наистина да спрете завинаги цигарите, останалото ще направи Такобел“, казва д-р Ивайло Димитров – хомеопатът, който откри и пръв приложи на практика иновативната хомеопатична комбинация. В продължение на години през кабинета му минават стотици, искащи да се отърват от тежката зависимост към никотина. И ако тогава успешният подход в лечението е прилаган само там, сега може да се ползва от широк кръг желаещи да преборят вредния порок. Уникалният синергичен продукт е част от първата българска хомеопатична серия на „Белл Хомеопатия“ и може да се купи от всяка аптека.  

ТАБАКОБЕЛ комбинира в себе си 4 активни вещества, които по отделно и заедно повлияват зависимостта към никотин и цигари. Таблетките са изключително ефективни за овладяване периодите на физическа абстиненция, които са най-силни от 1 до 10 ден и на психическа абстиненция, която се проявява между 10 и 40 ден и между 3 и 6 месец след прекратяване употребата на наркотичното вещество. ТАБАКОБЕЛ е подходящ за всеки период от развиването на зависимост към никотина: експериментиране, активно търсене, преподчиняване на ритъма на живот към ритъма на употреба на цигари и при развита пълна зависимост.

Кои са съставките, които могат да се наложат над никотина? Ignatia Amara – помага за намаляване на тревожността, Gelsemium Sempervirens – успокоява нервната възбудимост, Thuya Occidentalis – изчиства бързо токсините от организма, Staphysagria  – блокира кризите при отказването на цигарите.

Ако ви се ще да дръпнете малко, макар твърдо да сте решили, че вече сте изпушили последната цигара в живота си ТАБАКОБЕЛ ще ви помогне. Необходимо е да приемете по 1 таблетка на всеки час от момента на събуждане до момента на заспиване вечер в периода от 1 до 10 ден след прекратяване на тютюнопушенето. След това приемът е по схема до 6-ия месец, когато приключват критичните моменти. Таблетките се поставят в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием и поне 30 минути  преди или след хранене. 

Една опаковка ТАБАКОБЕЛ съдържа 40 таблетки. „Засиленият прием в първите дни след спирането на цигарите може да изисква повече средства, но нека не забравяме, че продуктът е изцяло хомеопатичен и няма никакви странични действия. За разлика от цигарите, които хем са скъпи, хем вредни“, коментират пациенти. 
 

Коментари

Още от последните новини