Възползвайте се от комбиниран пакет предложения с дневна СПА и фитнес карта за СПА център "6th Sense"

Възползвайте се от комбиниран пакет предложения с дневна  СПА и фитнес карта за СПА център

Изчистете токсините и се тонизирайте с богат избор полезности - от тренировка с инструктор до различни водни процедури

Златната есен с пълна сила настъпи и малко по малко измества лятото и намеква за предстоящите зимни месеци. Тя въздейства не само на багрите в природата и температурите, но и на нас самите. Времето между сезоните обичайно е съпътствано с различни проблеми - умора, снижен тонус и други. Затова, е време за промяна! Сбогувайте се с токсините и си подарете енергиен заряд, който ще ви върне във форма и ще засияете отново - с дневна СПА карта за център "6th Sense"!

Притежанието на този ценен пропуск ви дава достъп до ексклузивна палитра предложения, които глезят, обгрижват и са изпитан път към добрата форма, енергия и самочувствие.

Дневната СПА карта за център "6th Sense" в Гранд Хотел и СПА Приморец ви дава достъп до:

- Правилно дозирани фитнес тренировки (Lifefitness САЩ) с професионален консулт;

- Топли водни съоръжения - басейн, джакузи, арома сауна, парна баня, финска сауна, солено езеро, зона за релакс със СПА терапевт на  разположение за избор на най-подходящите за вас съоръжения;

Не пропускайте най-благоприятния междусезонен момент да помогнете на тялото и ума си да се справят с предизвикателствата: с помощта на комбинация от целенасочени тренировки с професионален инструктор и лечебната сила на водата, която освен че ще подпомогне възстановяване здравето ви, ще се погрижи и за доброто ви настроение.

Уверете се сами, че СПА център"6th Sense" е точното място за вас! Опитайте сами удоволствията, които този оазис, разположен на 3000 кв.м. предлага. Tук, на крачка от Морската градина и любимото Черно море, ще откриете над 160 различни процедури, насочени само и единствено към вашите безупречни здраве и самочувствие. За ваше удобство, можете да използвате безплатен паркинг (моля, заявете при резервация на час за процедура). На ваше разположение са и различни възможности за спорт:

- фитнес (Lifefitness САЩ) с професионален консулт

- индивидуални тренировки по бокс

- комбинирани аква спининг и водна гимнастика сесии

- йога практики

Подарете си класно бягство от ежедневието с редица ползи за здравето и отличната форма!

Повече информация за предложенията на СПА център  "6th Sense", както и за еднодневните карти можете да получите на тел. +359 56 910 913 | [email protected]

 

Коментари

Още от последните новини