Възпитателки бият и обиждат деца в детска градина в Бургас (видео)

Възпитателки тормозят физически и психически деца в детска градина "Брезичка" в бургаския комплекс "Славейков". Кадрите от грозната случка бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха лавина от коментари от загрижени родители. Скритата камера е заснела как възпитателките удрят и обиждат децата, които според тях не слушат или не изпълняват поставените им задачи. Главни действащи лица са госпожите Милена Петрова и Светла Иванова. 

"Пълна трагедия си. Тъпунгер. Малоумен. Лигльовци. " Това са само част от епитите, с които г-жа Милена Иванова се обръща към децата. Всичко това е съпротовено от много крясъци, шамари и дърпане за косите. 

Според коментари на родители децата им са били подложени на постоянен тормоз и случаят не е инцидентен. Те често се прибирали вкъщи със синини и се страхували да се върнат в детската градина на следващия ден. Вероятно поради тази причина в стаята е поставена скритата камера, която е уловила престъплението. Родителтие настояват възпитателките да бъдат незабавно уволнени. 

Сподели новината:

Коментари