Варна пак ни задмина. Варненец протестира пред парламента, по гол задник, седнал на тоалетна чиния

Варна пак ни задмина. Варненец протестира пред парламента, по гол задник, седнал на тоалетна чиния - E-Burgas.com
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/eburgas/public_html/template/default/post.php on line 318
photo_verybig_1139162 Варненци пак надминаха Бургас.Този път по оригиналност на формата на протест, в първия ден от есенната сесия на парламента. Докато бургазлии бяха акцентували на количеството, извозени протестиращи-цели три автобуса, барабар с няколко общински съветника и цял председател на общинския съвет, то от север заложиха на качеството и оригиналността.
 Варненецът Росен Марков посрещна депутатите след завръщането им от лятната ваканция със смъкнати гащи.
Лидерът на партията на българските мъже беше донесъл пред парламента тоалетна чиния, върху която седна, сваляйки си преди това панталона.Марков носеше със себе си и плакати: "Сера ви на правителството. Протестът ми е рядък”.Това не е първата гола проява на варненеца. Той се е събличал и в Общинския съвет в морския град. Символично се е изхождал и на гръцките протести през 2010 г. Марков ритуално се е къпал пред сградата на общината във Варна, както и е организирал собственото си погребение. На осми март пък се появи с плакат с надпис "мъже за секс" и гол до кръста, вероятно поради студеното време.Негова идея беше и инициативата "Протест с гол задник" срещу задължителното шофиране с включени фарове.
Коментари

Още от последните новини