Вълшебната терапия VIVACE RF за  съвършена кожа пристига в Бургас на 27 октомври

Вълшебната терапия VIVACE RF за  съвършена кожа пристига в Бургас на 27 октомври - E-Burgas.com

Технологията ще е тук само за ден, в морския град  ще я донесе популярният дерматолог д-р Паскова

На 27 октомври (неделя) в Бургас пристига популярният дерматолог д-р Катя Паскова. Освен, че ще бъде на разположение на бургазлии и гостите на града за консултации, тя ще донесе със себе Vivace RF. Технологията е истинско революционно решение за съвършена кожа. За да се възползвате от нейните предимства, както и ако желаете консулт с д-р Паскова, нужно е да запишете своя час на тел. +359 56 910 913

Домакин на консултативния ден с д-р Паскова в Бургас по традиция ще бъде СПА център "6th Sense". 

Vivace RF е технология за микронидълинг терапия, подходяща за всеки тип кожа. Това е минимално инвазивен начин за премахване на несъвършенства:

- минимизиране на фини линии и бръчки 
- свиване на порите
- заличаване на белези от акне, активно акне 
- стягане на кожата
- изравняване на тена
- намаляване на пигментацията
- третиране на стрии в областта на тялото
Продължителност на терапията: 30 до 40 минути
Без дискомфорт, без възстановителен период. 

Невероятните резултати от регулярното приложение на процедурите с Vivace RF носят на технологията престижни отличия на Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine 2018:
⭐ Най-добро устройство за грижа за кожата за 2018;
⭐ Най-добра естетична RF компания и най-добра компания за грижа за кожата – 2018;
⭐ Най-добра минимално инвазивна процедура за 2018;

Технологията отговаря на изискванията на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ. Представлява медицинско устройство с фини, позлатени игли, с които се правят множество малки перфорации по кожата, синя и червена LED светлина. Комбинацията от тези три компонента дава зашеметяващи резултати. Задействат се регенеративните процеси в кожата, стимулира се производството на колаген, кожата е изгладена, подмладена, здрава и сияйна. Заради своя минимално инванзивен подход, микронидлинг терапията не е свързана с дискомфорт и няма възстановителен период. Преди процедурата, зоната се обезболява с локална упойка под формата на крем, която гарантира максималния комфорт на пациента. Резултатът е дълготраен, до една година и е видим още след първата процедура. За оптимална грижа, се препоръчват между 3 и 4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата.

Д-р Катя Паскова е сред основателите на естетичната дерматология у нас. Завършва медицина в Пловдив през 1989 год. Основава собствена дерматологична клиника "Дерма Вита" през 2001 г. Първа въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS преди повече от 16 години. Технологията все още e актуална и се обновява всяка година. Преди 5 години въвежда в клиниката първия в България медицински HIFU апарат за неоперативен лифтинг. Това решение отрежда място на Дерма Вита сред 10-те най-известни клиники в света за 2017 г. Д-р Паскова е член на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). 

Запазете своя час за консултативния ден на д-р Паскова в Бургас 27 октомври 2019 г. или за терапия с Vivace RF на тел. +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини