В София вдигат протест "Върнете "Делфин" на хората!"

В София вдигат протест

Национален протест "Върнете "Делфин" на хората" ще се проведе в София на 20 септември. Протестът се организира във Фейсбук и вече близо 100 души са заяви готовност да присъстват на него. 

"Каним всички съпричастни към проблемите на плаж "Делфин", да потвърдим желанието ни да бъдат спрени закононарушенията на наемателя фирма "Тйва Интернешанъл" ЕООД, да бъде спряно ограничаването на гражданските ни права и свободи и да бъдат спрени своеволията и безхаберието на Министерството на туризма. Да потвърдим настояванията ни да бъде прекратен договора за наем и "Делфин" да бъде обявен за плаж за природосъобразен туризъм.

Нека всеки от нас донесе писма в прозрачни бутилки с текст "Върнете плаж "Делфин" на хората!" и "Плаж "Делфин" - плаж за природосъобразен туризъм!", които да оставим пред Министерството на туризма. Удовлетворяването на исканията ни са единствения начин да се спре потъпкването на гражданските ни права и да се предотврати доунищожаването на природата в този близък до сърцата ни малък плаж в парк Странджа. След това желаещите могат да се присъединят към обявения протест от 18.30 ч. - Закони срещу гражданите и природата - Няма да стане!" се обръщат организаторите на събитието. 

Коментари

Още от последните новини