В рокля, изплетена изцяло от естествени цветя, грейна Деси Добрева

В рокля, изплетена изцяло от естествени цветя, грейна Деси Добрева - E-Burgas.com

Сред предстоящите й ангажименти попада съвместен концерт с „Лудо младо бенд" и Валя Балканска. Певиците ще обединят вокални сили за спектакъла „Магията на българския фолклор" пред публиката в Летния театър в Бургас на 19 юни.

В рокля, изплетена изцяло от естествени цветя, грейна Деси Добрева по време на премиерата на новата си песен „Тази нощ".

Любопитният тоалет е изработен специално за представянето на поп парчето, в което следа оставя и безспорният фолклорен талант на певицата. Роклята е дело на младия флорист Мариян Гебов. „Ако искате да се превърнете във фея, наберете горски цветя, вземете една вълшебна пръчица и....... се обадете на Мариян да ви измайстори една цветна феерия като тази! Благодаря за невероятната рокля от живи и уханни цветя!! Беше ми мечта!", похвали се Добрева в социалните мрежи ден след като изпя за първи път на живо „Тази нощ" в „Шоуто на Слави", а феновете побързаха да я поздравят за новата песен.

„Много ароматна песен. Браво!", „Уникален глас в съвършено изработен тоалет! Пролет - това сте вие двамата! Нека това е първият, но не и последен ваш общ проект!" и „Чудесно изпълнение на тоалета от живи цветя" са само част от комплиментите, с които меломани затрупаха любимката си във Фейсбук.

Сред предстоящите ангажименти на Деси попада съвместен концерт с „Лудо младо бенд" и Валя Балканска. Певиците ще обединят вокални сили за спектакъла „Магията на българския фолклор" пред публиката в Летния театър в Бургас на 19 юни.

Коментари

Още от последните новини