В месеца на любовта бургазлии ще могат да гледат тематичен музикално - поетичен спектакъл "Усещане за любов"

На 12 февруари Гранд Хотел и СПА Приморец се връща към една своя традиция - на кафе-театъра. В месеца на обичта и виното, бургазлии и гостите на града ще имат възможност да гледат тематичния музикално-поетичен спектакъл "Усещане за любов".

Постановката е с участието на Бойка Велкова, която е и режисьор и автор на сценария и Ивайло Захариев. Автор на музиката и музикалната среда е Теодосий Спасов, хореографията е на Татяна Соколова, а визуалната среда - на Яна Дворецка.

"Усещане за любов" е именно това - усещането за любов на едни от най-великите творци на всички времена - художници, композитори, поети. Отбрани творби на Шекспир, Тенеси Уилямс, Реноар, Гогол, Петрарка, Робърт Бърнс, Микеланджело, Бокачо, Емили Дикинсън, Пикасо, Рилке, Верди, Лорка, Шопен и много други са част от постановката, която рисува изключителна многопластова картина на любовта.

Кафе-театъра е изключителна възможност - за потапяне в театъра от още по-близка, скъсена, непосредствена дистанция.

След края на "Усещане за любов" присъствалите на музикално=поетичния спектакъл ще имат възможност да се насладят на чаша вино, среща и автограф с актьорите - Бойка Велкова и Ивайло Захариев.

"Усещане за любов" можете да гледате от 19:00 часа на 12 февруари в конферентна зала "Ахело" на Гранд Хотел и СПА Приморец. Местата са ограничени.

Своето, може да запазите на +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Сподели новината:

Коментари