В Бургас моловете стават офиси

В Бургас моловете стават офиси - E-Burgas.com
holiday_mall_crowd Голямата конкуренция и свръхпредлагането на пазара на търговски площи у нас ще накарат някои от собствениците на молове да ги превърнат на офис центрове. Хипермаркетите ще бъдат използвани за леки производства или складиране, прогнозират от Forton.

 В Бургас и Варна търговските центровете се преструктурират в офиси, пише "Монитор". Това се дължи на сложната ситуация в търговията на дребно и желанието на собствениците за по-голяма и дългосрочна сигурност дори и с цената на намалената доходност, смятат от консултантската компания.

Припомняме, че големият открит мол Странд Бургас затвори врати в края на лятото. В момента помещенията му са празни и не се използват за нищо.

 Очаква се търсенето на офиси да даде тласък и на новото строителство извън София. Пловдив, Варна и Бургас разполагат с човешки ресурс за изнесени центрове за обслужване на клиенти.

 При индустриалните имоти интересът се насочва и към по-малки градове с промишлено минало и потенциал да предоставят квалифицирана работна ръка и инфраструктура.

Коментари

Още от последните новини