Успешна събота за академията на Нефтохимик

Успешна събота за академията на Нефтохимик - E-Burgas.com

Юношите младша възраст, водени от Милен Христов стартираха пролетния полусезон с убедителна победа. Те се наложиха като домакини над връстниците си от Поморие с 5:0. Морското дерби на стадион Българово премина изцяло под диктовката на „шейховете“. Резултатът се реши още през първата част, след точни попадения на Димитър Примов, Димо Кръстев, Михаил Михов и два автогола на гостите.

Веднага след това се срещнаха и отборите за деца, родени през 2005 г. на Нефтохимик и Поморие в мач, който завърши с 2:2. Преди почивката гостите от Поморие водеха с 2:0, но в края на полувремето „шейховете“ намалиха резултата, чрез Ивелин Върляков. През втората част момчетата на треньора Тодор Койчев показаха характер и много по-добра игра. Те изравниха чрез Рамис Ерсоев и въпреки, че създадоха добри положения, до края на срещата, не успяха да обърнат резултата.

Денят бе изключително успешен и за по-малките формации на „зелената“ школа. Децата родени през 2007 г., водени от Иван Дончев, разгромиха Бъдеще с 9:0.

Децата, родени през 2008, с треньор Тодор Топалов, също се поздравиха с разгромни победи. Първият отбор се наложи над Камено с 10:2, а вторият над Равда с 5:1.

Коментари

Още от последните новини