Уникалната дизайнерка Мария Диомова представя своя рокля на международен конкурс за омъжени жени

Уникалната дизайнерка Мария Диомова представя своя рокля на международен конкурс за омъжени жени    - E-Burgas.com

Една от най-талантливите бургазки дизайнерки Мария Диомова ще представя свой тоалет на международен конкурс за омъжени жени. Специална покана за това тя получи именно от една от участничките Валя Жекова .

Валя се окичи с короната и приза Мисис Бургас Юнивърсъл 2016 през пролетта и това и даде шанса да представлява страната ни световния конкурс в края на юли месец на остров Тенерифе. 

Съвсем на скоро г-жа Жекова засне специална фотосесия за конкурса, в която отново се бе доверила на тоалетите на модна къща „Диома",към които твърди че е пристастена.

„Още докато течеше подготовката на Мисис Бургас с Валя се сближихме, може би това я кара да ми се довери именно аз да я облека за това толкова важно събитие. Тя е много интересна и различна жена и определено ме вдъхновява. В момента подготвям специална рокля, която да допълни класата, женственоста, и грацията която има във Валя. От практиката си знам, че когато една жена се харесва в тоалета който  облича, се чувства така все едно светът е в краката и -  искам така да се чувства и тя. В крайна сметка колко е един свят пред Валя! „ – споделя с усмивка Мария Диомова.

Хубавата бургазлийка вече е в трескава подготовка за своето представяне, подготвила е и специални сувенирни подаръци от България за другите участнички. Сигурна е , че ще изживее незабравими емоции, ще завърже нови приятелства, и ще представи страната ни на ниво!

Галерия
Коментари

Още от последните новини