Улица Крайезерна в Бургас продължва да е затворена

Улица Крайезерна в Бургас продължва да е затворена - E-Burgas.com
Снимка Татяна БАЙКУШЕВА

Участъкът от улица "Крайезерна" между временната връзка при лесоцентъра и отбивката за базата на "Хидробетон" все още е затворен за движение. Причината за това е реконструкцията, която се извършва на пътното платно. Ремонтните дейности налагат въвеждането на временна организация на движението. Идващите автомобили от квартал "Долно Езерово" в посока Пристанище "Бургас - запад" и Созопол е нужно да използват пътен възел "Запад", а не подлеза при СОМАТ. В началото на този участък обаче табела, която да известява за ограничението липсва. Онези шофьори, които опитат да преминат от там, научават за затворения участък едва когато стигнат до отбивката към новия мост. И трябва да се върнат обратно по същия път от няколко километра.

Пътят може да се използва от водачите, които искат да стигнат от подлеза на СОМАТ към безмитната зона, пречиствателната станция и индустриалния парк.

Автомобилите, пътуващи от Созопол и Пристанище "Бургас - запад" и надлез "Владимир Павлов" към Индустриарния парк и СОМАТ, трябва да преминават през пътен възел "Запад" и ул. "Одрин". Идващите от София и бул. "Проф. Яким Якимов" в посока СОМАТ, безмитната зона и индустриалния парк трябва да завият вдясно по ул. "Одрин" преди пътен възел "Запад". 

 

Коментари

Още от последните новини