Удря ни силна магнитна буря днес

Удря ни силна магнитна буря днес - E-Burgas.com

Причините за лошото самочувствие и обостряне на хронични болести може да се дължат на слънчевата активност. На 8 и 9 декември учените прогнозират магнитна буря. Метеочувствителните хора трябва да се подготвят за възможно влошаване на състоянието си и да се обезопасят.

Учените отдавна изследват изригванията на Слънцето и са забелязали, че активността му е свързана с промяна в самочувствието. Всеки по свой начин възприема магнитните смущения на Земята. У някои организмът страда повече в началото на бурята, а у други – при нейното завършване.

В тези два дни слънчевата активност ще се увеличи.
Опитайте се да не планирате за четвъртък и петък важни дела и си позволете повече почивка.Хората с хронични заболявания да си припомнят за медикаментите, които подобряват самочувствието им и облекчават болезненото им състояние. Тези, които страдат от главоболие, трябва внимателно да следят здравето си.

Общите препоръки на астролози и лекари към всички, които са подложени на негативните ефекти от дейността на Слънцето включват увеличаване на почивката и възстановяване на енергийния баланс. Влошеното самочувствие не трябва да бъде причина за лошо настроение. Човек, който мисли позитивно, по-бързо се възстановява и е по-малко податлив на промени в настроението.

За намаляване на болката и подобряване на здравето в продължение на векове помагат билкови чайове като мента и маточина. Те успокояват нервната система, облекчават главоболието и намаляват тревожността. Хората, страдащи от тежко главоболие, трябва да се обезопасяват от по-рано.

Най-честите симптоми, които описват хората, изложени на магнитни промени, са:

– главоболие;
– болки в очите и виене на свят;
– рязка промяна в настроението и склонност към депресия;
– безсъние;
– резки промени в кръвното налягане и сърцебиене;
– обща слабост и треперене на крайниците;
– болка в увредени стави и минали вече фрактури.

Източник:edna.bg

Коментари

Още от последните новини