Турнир на турнирите този уикенд в Бургас на ЗВЕЗДИЧКА АРЕНА

Турнир на турнирите този уикенд в Бургас на ЗВЕЗДИЧКА АРЕНА - E-Burgas.com

В продължение на две седмици ДФС "Звездичка" ще проведе два турнира с много голям мащаб. Те ще са за всички възрастови групи, като целта е да се види нивото на работа на формациите през годината. През тази събота и неделя на базата сили ще премерят по-големите възпитаници на клуба, а през следващата седмица малчуганите от детски градини. Общо над 1000 деца тренират в "Звездичка", като в това отношение клубът е без аналог в страната. Предстоящите турнири ще бъдат истински футболни празници за всички присъстващи.

Базата на ДФК "Звездичка" се намира в комплекс "Славейков" в бившия спортен двор на училище "Константин Преславски". Амбициите на клубното ръководство са свързани и с изграждането на нов стадион, което също ще бъде нещо уникално за България. Стадионът ще отговаря на всички изисклавия на УЕФА.

Освен футболните турнири, "звездичките" ще подадат ръка на малката Ани, която страда от рядко заболяване на очите. Трябват й средства за операция. Тениски с логото на Дтеския футболен клуб ще се продават на специален благотворителен  базар. Събраните средства ще отидат за лечението на Ани.

Коментари

Още от последните новини