Това ли е шесторният убиец от Нови Искър?

Това ли е шесторният убиец от Нови Искър? - E-Burgas.com

Росен Ангелов e обявен за общодържавно издирване, има вероятност да е въоръжен и опасен

56-годишният Росен Желев Ангелов e обявен за общодържавно издирване, съобщават от МВР. Мъжът е търсен във връзка с тежко криминално престъпление, извършено в Нови Искър, отбелязват от полицията. Оттам допълват, че има вероятност той да е въоръжен и опасен.

Ангелов е издирван заради шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ и е познавал част от загиналото семейство. По неофициална информация именно той е заподозрян за жестокото престъпление. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност. Ангелов е криминално проявен и осъждан. 

Хората, които имат информация за издирвания за престъплението в Нови Искър, да я подават - апелът отправи на брифинг зам.-директорът на СДВР Антон Златанов.

„Най-вероятно утре ще бъде даден по-подробен брифинг, но към момента мога да кажа, че издирваме лице за извършено тежко престъпление в град Нови Искър. Лицето е обявено за издирване със снимка. Умоляваме всички граждани, които имат информация, да я подават. Анонимността им ще бъде гарантирана. Могат да използват и лично съобщение в социалните мрежи, по телефон, при познат полицай, по какъвто начин искат”, посочи Златанов, цитиран от БГНЕС.

Той увери, че целият състав на МВР е инструктиран да приеме подобен тип информация и тя да бъде обработена своевременно.

„Ако дадем цялата информация, с която разполагаме, ще бъдат затруднени нашите действия и последващите действия след това. Стараем се при всеки момент да даваме информацията, която може да бъде давана. Всичко останало ще попречи на работата ни”, каза още зам.-директорът на СДВР.

Коментари

Още от последните новини