Топ специалисти разкриха тайните на отличната визия на Празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец

Топ специалисти разкриха тайните на отличната визия на Празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Шампанско, подаръци и отлично настроение превърнаха вечерта в изключително събитие за бургаските дами

Моментите, които дамите открадват за себе си от безкрайните ежедневни задачи, са безкрайно ценни. Затова, предколедно на 14 декември, Гранд Хотел и СПА Приморец подари на красивите момичета на Бургас цяла бляскава празнична вечер, пълна с изненади, шампанско, подаръци и отлично настроение.

Тайните на безупречната визия разкриха специалистите на СПА център "6th Sense." Те споделиха иновативни процедури, продукти, ноу-хау от света на красотата  - сияйна и здрава кожа с Веселина Уайт и Guinot; безупречен маникюр с Антония Василева; красива и здрава коса с Ксения Вълева и Kerastase; балансирани и високоефективни хранителен и двигателен режим със Стилян Игнатов; перфектният лесен за полагане ефектен грим с Наталия Атанасова и HOT makeup. Бяха представени и предимствата на йогата и водна гимнастика. Инструктор в тези две направления в „6th Sense”  e Надежда Колева.

Вечерта модерираше умело забавната и лъчезарна Владина Цекова. Прическата и грима ѝ се "случиха" пред публиката в хода на вечерта, благодарение нагледна демонстрация на екипа на СПА център "6th Sense". Той показа, че поверена на точните хора, перфектната, изискана визия отнема буквално минути. Това предимство работи особено силно в полза на ангажираните работещи дами, за които времето е много ценен ресурс.

Част от изненадите на вечерта, бе представянето на бутиковите елегантни рокли на SHERRI HILL и PRONOVIAS. Тоалетите са подходящи за специални поводи и са истински произведения на изкуството, подчертаващи красотата на всяка дама, по-ефектно от вълшебната пръчица на приказна фея-кръстница.

След презентационната част, дойде време за наградите. Освен подаръците за всеки гост, пет дами спечелиха и допълнителни изкушаващи дарове от СПА център "6th Sense". Накрая, задушевните разговори, усмивките, смеха дълго продължаваха да отекват в празнично украсената елегантна лаундж зона на Гранд Хотел и СПА Приморец.

"Весели празници, мили дами - на вас и вашите семейства. И до следващия път! Винаги сте добре дошли при нас" - бе пожеланието на екипа на СПА център "6th Sense" начело с д-р Светла Шопова и 5-звездния домакин на изисканата вечер.

Коментари

Още от последните новини