Тоника Домини изнесоха едночасов концерт за най-големите си почитатели (Снимки)

Тоника Домини изнесоха едночасов концерт за най-големите си почитатели (Снимки) - E-Burgas.com

Групата дарява част от цената на всеки билет, от концерта на 14-и април в Арена Армеец, в помощ на малкия Антонио

Едночасов мини спектатъл поднесоха Тоника Домини на своите най-върли почитатели. Пред очите на повече от 100 човека, закупили си билети за закрития концерт на групата, Краси, Виолета и Ева изпълниха част от най-големите си хитове на живо, в акомпанимент с едни от най-големите музиканти в страната ни: Митко Милев – барабани, Ивайло Звездомиров – бас.

Задушевната обстановка накара присъстващите да се почустват буквално като у дома си и да пеят с цяло гърло евъргрийните на Тоника Домини, просълзени от умиление. На мини спеткакъла феновете имаха и възможността да стиснат ръката на своите любимци, да ги поздравят и да запечат със снимка срещата с идолите си.

Освен, че имат невероятни гласове,  Краси, Виолета и Ева показаха, че притежават и големи сърца. Именно на закрития концерт тримата обявиха, че част от цената на всеки билет от грандионозното им шоу в Арена Армеец на 14-ти април, ще бъде дарена на 11-годишния Антонио, който страда от церебрална парализа. Момчето се бори още от много малък с болестта и единственият начин за подобряване на неговото състояние е присаждането на стволови клетки в специалицирана клиника в Москва, Русия.

Галерия
Коментари

Още от последните новини