THIRD SON разтърсва Cacao Beach Club на 2 юли

THIRD SON разтърсва Cacao Beach Club на 2 юли - E-Burgas.com

Един от най-успешните британски продуценти ще се качи зад пулта на CACAO BEACH на 2 юли

Сезонът на най-посещаваната лятна дестинация вече започна изключително обещаващо и продължава със същата сила. На 2 юли Cacao Beach Club ще посрещне британския диджей и продуцент  THIRD SON. Заедно с него на сцената ще излезе и легендата на българската електронна сцена – DJ Steven.

Third Son е един от най-успешните британски артисти за последните 3 години. Joseph Thomas Price – името, което се крие зад псевдонима Third Son, расте в музикално семейство и развива особена страст към музиката от ранна възраст. През годините музикалният му вкус и творчество се развиват и преминават през всякакви стилове. Опитът и вътрешното му усещане за музика обаче го отвеждат до техно и хаус стила. Имайки предвид работата му в момента, можем да кажем, че определено изборът е бил правилен.

След успешната и много специална изминала година, Third Son се радва на изключителен интерес. 2015-а минава в непрестанни турнета по целия свят и релийзи за лейбъли като Noir Music, Einmusika и Sincopat.  В същото време Third Son развива и собствения си бранд за електронна музика от студиото си в Лондон. Към днешна дата графикът на артиста е запълнен с турнета, а междувременно работи за известния лейбъл Stil Vor Talent и подготвя новия си албум.

Освен Тhird Son зад пулта ще застане и DJ Steven. С повече от 20 години опит зад гърба си, Steven  отдавна е спечелил сърцата на феновете на електронната музика у нас. Той е носител на многобройни награди, като DJ No 1 за няколко последователни години.  Музиката на Steven се отличава с енергичност, вдъхновена от детройтското техно, което винаги кара публиката да е на „гребена на вълната“.

Билети за партито могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

 

 

Коментари

Още от последните новини