"Тетрадка за рецепти и спомени" на Катето Евро с премиера в Бургас на 19 април в Гранд Хотел и СПА Приморец

Представянето на книгата ще бъде комбинирано с вечеря по рецепти на колоритната ни актриса

Книгата на обичаната ни актриса Катерина Евро "Тетрадка за рецепти и спомени" ще има своя премиера в Бургас на 19 април от 19:30 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието ще представлява близка, непосредствена среща със звездата от "Оркестър без име" на вечеря, която ще представи ястия по нейни рецепти. Менюто ще бъде в четири степени, а неговата авторка ще оживи събитието с много разкази, спомени, случки от своя живот. 

"Тетрадка за рецепти и спомени" е топла книга, събрала един живот и цял кулинарен свят. Автобиографичното четиво показва колоритната актриса от детството ѝ до наши дни. Архивните фотографии и спомените, се редуват с рецепти от кухнята на Катето, групирани в тематични раздели.

"Книгата е без нито грам претенция, а рецептите са прости но вкусни, като включените спомени" - пише в предговора Милена Попова. После, споделя виждането на Катерина Евро за храната: "Смисълът и магията на добрата храна е да я споделиш с приятели. Няма по-голям кеф за мен, да ме похвалят с пълна уста на масата". 

Заповядайте и вие, на среща с Катето Евро и нейния вкусен свят. Срещата ще бъде непосредствена и близка, а храната - вкусна и разнообразна – точно като живота. 

Цена на куверт за специалното събитие: 54.00 лева на човек.

Коментари

Още от последните новини