Теодор Иванов, президент на ОФК „Карнобат“: Недобронамерени хора злоупотребяват с името на отбора

Теодор Иванов, президент на ОФК „Карнобат“: Недобронамерени хора злоупотребяват с името на отбора - E-Burgas.com

„Изиграхме много труден мач. „Марица“ са много силен отбор. Радвам се, че момчетата проявиха мъжество и характер, защото този мач го спечелихме и със силна воля за победа.“, коментира след успеха с 2:1 президентът на карнобатлии Теодор Иванов.

Той не скри, че е разочарован от съчинена публикация в медийното пространство, която изпраща отбора в професионалния футбол, а от нея става ясно, че „Карнобат“ ще последва модела на „Лудогорец“.

„Неприятно е, че се пускат медийни балони. Колкото по-бързо се успокоят страстите, толкова по-добре за отбора. Това е дошло от недобронамерени хора. Нека престанат да злоупотребяват с името на отборa, както и да си правят PR на наш гръб, защото момчетата не заслужават това . При цялата организацията в клуба момчетата най-малко заслужават това.

Tежките мачове за „Карнобат“ започнаха. Всички отбори идват много добре организирани и силно мотивирани да ни победят, защото в крайна сметка играят срещу водача. Става все по-трудно, за това и казах на момчетата, че от тук нататък мачовете ще се печелят единствено с характер.“

Пламен Димитров, капитан на ОФК „Карнобат“: Нямаме амбиции за „Б“ група

Капитанът на „Карнобат“ Пламен Димитров не игра при победата над „Марица“ с 2:1. Ключовият играч в отбраната на карнобатлии изтърпя наказание, дошло след червен картон в предходната среща с „Евроколеж“ /Пд/. Той изрази мнение за извоюваните 3 точки и даде мнение за амбициите на отбора.

„Мисля, че нашият отбор стоя по-добре на терена, заслужено победихме. Събрахме доста добър колектив, имаме и рутинирани момчета. Всички се представят добре, предполагам така ще бъде и в перспектива. Играем мач за мач. Нямаме амбиции за „Б“ група, където има доста по-големи финансови изисквания. Може би ще гоним класиране около първите места в нашата „В“ група, която е може би най-силната. Надявам се да останем на това място, на което сме в момента.“

Галерия
Коментари

Още от последните новини