Талантът на волейболния Нефтохимик Георги Петров: Знам какво е да искаш да се докажеш!

Талантът на волейболния Нефтохимик Георги Петров: Знам какво е да искаш да се докажеш! - E-Burgas.com

Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) постигна 5-ата си победа в Суперлигата, след като срази тима на Славия с безапелационното 3:0 в мач от 9-ия кръг снощи. Бургазлии записаха успеха доста бързо, а предимството в игрови и психологически план даде своя резултат. Момчетата на Петър Дочев заемат 5-ата позиция в класирането, а ето какво каза след мача за BGvolleyball.com посрещачът Георги Петров, за който срещата бе много важна:

"Може да се каже, че това е специален мач за мен, тъй като за първи път започвам като титуляр за отбора си. Получи се интересен мач заради ентусиазма, с който играха състезателите на Славия. Очакваше се победа от нас поради опита, който има нашият отбор, но в никакъв случай лесен двубой, защото Славия са млад отбор и аз като техен връстник отлично знам какво е да имаш желание да се доказваш", коментира Георги Петров.

"Стартирахме колебливо първенството, но с оглед на резултатите от последните двубои смятам, че натрупахме доза увереност и оттук ще градим нагоре", е на мнение е младият волейболист.

Георги е оптимист за предстоящото гостуване на Монтана. Монтанчани са силен противник, а това амбицира още повече бургаския тим. "Монтана са много сериозен съперник този сезон – имат състезатели с отлични качества, двубоят ще бъде изключително труден. Смятам обаче, че нашият отбор притежава опит и ще се получи интересен мач", каза още Георги Петров.

Коментари

Още от последните новини