Свободното падане на Нафтата продължава и с Христо Янев

Свободното падане на Нафтата продължава и с Христо Янев  - E-Burgas.com

Отборът "Нефтохимик" записа четвърта поредна загуба в първенството и остава на предпоследната позиция в Първа лига. "Зелените" загубиха с 1:2 домакинството си от "Локомотив" (Пловдив) в дебюта на новия треньор Христо Янев в мач от първенството. 

През първото полувреме двамата отбора се опитаха да приспят публиката на стадион "Лазур", след като не създадоха почти никакви голови положения пред двете врати. И трите гола в срещата паднаха през втората част, която се оказа по-силна за гостите от Пловдив. Мартин Райнов и Димо Бакалов се разписаха в рамките на 8 минути, докато "Нефтохимик" успя да върне едно почетно попадение едва в края на срещата. 

След мача новият треньор на бургазлии заяви, че в отбора тепърва има да се свърши доста работа.

„Мисля, че допускахме две грешки и ни вкараха два гола Поздравявам Локомотив Пловдив. Ние имаме да вършим много работа. Първо трябва да започнем да си вярваме. Поведението на момчетата в доста голяма част от мача ми хареса. Има още неща за изясняване. Ние сме тук за да работим“ заяви Янев след срещата.

"Нефтохимик" пък е само с 4 точки от първите 8 мача в първенството и още утре може да се окаже на последната позиция от 14-те отбора в Първа лига. 

 

Коментари

Още от последните новини