Световноизвестният нефролог проф. д-р Талия Вайнщайн ще консултира безплатно пациенти в Бургас

Световноизвестният нефролог проф. д-р Талия Вайнщайн ще консултира безплатно пациенти в Бургас - E-Burgas.com

Световноизвестен нефролог от Израел ще гостува в Бургас. Проф. д-р Талия Вайнщайн идва на 12 декември по покана на Диализен център NephroLife. На 14 декември тя ще даде безплатни консултации за пациенти на хемодиализа и в преддиализен стадий от Бургас.

Проф. д-р Талия Вайнщайн е специалист от световна величина. За повече от 35 години практика тя е натрупала уникален клиничен опит в диагностиката и лечението на различни бъбречни патологии. Тя е Президент  на Израелското дружество по нефрология и хипертония и член на комитета на Съюза на Европейската медицинските специалисти (UEMS) - Бъбречна секция.

Проф. Вайнщайн е  консултант на Диализен център NephroLife и е част от екипа специалисти - консултанти на Центъра, работещ по изреалско ноу-хау. Тя е учила в най-добрите специализирани школи в Израел и Канада. Специализацията й включва възстановяване на бъбречната функция при диабетна нефропатия, автоимунен гломерулонефрит, уролитиаза, пиелонефрит и дисметаболитни синдроми, както и изготвяне на протоколи за перитонеална и системна диализа, като извежда дори тежки пациенти от състояние на уремична интоксикация. В момента е преподавател в  университета в Тел Авив и асоцииран клиничен професор в катедрата по нефрология на Медицинския факултет на Технионския университет. 

Професор Талия Вайнщайн е един от най-високо ценените членове на световната научна общност. Носителка е на редица световни медицински отличия и награди. Автор е на 67 научно изследователски труда. Нейните статии за органозащитна терапия при хронично увреждане на бъбреците са в основата на клиничните препоръки за лечение на нефрологични патологии в целия свят. Тя е и почетен рецензент на световно известни нефрологични списания  - Peritoneal Dialysis International, Journal of Bidney Diseases.

 

Гостуването на специалист от подобен ранг в Бургас дава възможност не само на жителите на региона, но и на всички нуждаещи се български граждани да бъдат прегледани и консултирани по най-добрия възможен начин. Подобен шанс се отваря благодарение на политиката на Диализен център NephroLife, който бе създаден и отвори врати в морския град в средата на тази година. Супермодерното здравно заведение е построено и оборудвано изцяло с израелски инвестиции по последна дума на медицинската технология за хемодиализа. Появата на диализния център в Бургас изключително много облекчава нуждите на хиляди тежко болни, както и им дава най-компетентната и добра перспектива за здравно и животоспасяващо обслужване и подсигуряване.

На 14 декември 2019 г., събота, Диализният център кани гражданите на Бургас да посетят здравното заведение, за да се запознаят с възможностите, които предлага NephroLife.

Проф. д-р Талия Вайнщайн ще приема напълно безплатно пациенти на хемодиализа и в преддиализен стадий на 14 декември в Бургас. Това е жест към всички тежко страдащи от бъбречни проблеми в България. За консултациите не са необходими направления от личните лекари.  Пациентите трябва да запишат час на тел: 056 / 555 - 588, 0800 11 881.

 

Коментари

Още от последните новини