Световният шампион по К1 Атанас Божилов ще атакува пояса на „MAXFIGHT”

Архив btvnovinite.bg

Поредна смесена с бойни стилове файт карта подготвя най-големият български проумотър „Максфайт“, чиято 43-та поредна Гала вечер ще се проведе на 5 юли в най-известния у нас бутиков клуб – „Bedroom“. В спор за шампионския пояс в К1, в категория до 72,400 кг на ринга ще се се качи двукратният световен шампион при професионалистите Атанас Божилов. Капитанът на националния отбор по кикбокс притежава трофеите в две различни организации. Сега бургазлията се е концентрирал и в пояса на „Максфайт“.

Битка за шампионския пояс ще има и в стил ММА, където в категория до 70кг единият претендент за ценния трофей ще бъде атрактивният Валентин Бенишев. Боецът е европейски шампион за 2016-та година, вицесветовен за същата година, многократен медалист от международни състезания и шампион на България.

Сред файт картата са още имената на ММА файтърите Влади Кънчев и Недко Николов, както и на Радослав Костов и Драгомир Петров в К1. За любителите на бокса на ринга на „Максфайт 43“ ще се представят опитните ръкавици Григор Саруханян и бургазлията Милен Паунов.

 Билетите за „Maxfight 43” са вече пуснати в продажба.

Тел. за резервации: 0888860666, 0894222470, на място в клуб „Bedroom“ и спортен център „Maxfight Gym“ в Слънчев бряг, както и в мрежата на „Евентим“.

Повече информация очаквайте на фейсбук страницата на Maxfight.

Сподели новината:

Коментари