СТРАНД търси ноу хау за зона за забавления на възрастни

СТРАНД търси ноу хау за зона за забавления на възрастни - E-Burgas.com
ZBS ООД, компанията инвеститор в първия лайфстайл център от открит тип в България, СТРАНД Бургас, обяви обществен тендер за разработване на идейна концепция, финансов модел и менажиране на Зона за Забавление на възрастни. Тендерът е насочен към български и чуждестранни инвеститори, които търсят възможност да развихрят креативността си и да получат бърза възвръщаемост на своята инвестиция в България и по-специално в Бургас. СТРАНД Бургас, чието откриване предстои през пролетта на 2012, има за цел да се превърне в най-посещаваната дестинация в морския град, заради богатото си разнообразие от забавления, шопинг локации и заведения насочени, както към местното население, така и към туристите в региона. Тъй като Бургас е една от най-атрактивните туристически точки в България и най-бързо развиващият се град в страната, инвестицията в СТРАНД Бургас е една уникална бизнес възможност.

Кандидатите ще представят най-добрата си бизнес идея, а ZBS ООД ще подкрепи финансово тяхната инвестиция!

На площ от 1,000 м2 кандидатите са свободни да развихрят въображението си и да станат част от успеха на един от най-иновативните проекти на Балканския полуостров. ZBS ООД ще участва във финансирането на концепцията и ще предложи на избрания кандидат ексклузивен договор за управление на обекта!

Процес на протичане на тендера и критерии:

Кандидатите желаещи да участват в тендера следва да изпратят писмо за заявяване на интерес на [email protected], в което да дадат пример за сходни проекти, които са осъществили в миналото. От тях се изисква успешен управленски опит в развлекателния сектор, креативност и предприемачески хъс! Пълните условия за участие могат да бъдат намерени на адрес www.strand.bg/tender. Срокът за изпращане на писма за заявяване на интерес е 07.10.2012 г. За СТРАНД СТРАНД Бургас е първият лайфстайл център от открит тип в България. Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД ще позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно в модерна и уютна обстановка. Освен, че е изключително атрактивен и невиждан до сега в България, откритият формат на СТРАНД е значително по-икономически устойчив, тъй като позволява по-ниски наемни нива и оперативни разходи. Същевременно, той дава възможност за значителна архитектурна свобода и осигурява по-естествена атмосфера за посетителите. Форматът на СТРАНД е особено подходящ за мекия морски климат на Бургас, където разходката на открито е неизменна част от всекидневието на жителите на морския град. През 2008 г. проектът взе участие на международното изложение MAPIC в Кан и бе сред  10-те представени за еталон на европейски търговски центрове на бъдещето.
Коментари

Още от последните новини