Страх продължава да тресе ЦСКА преди двубоя с Нефтохимик, вижте докъде стигнаха „армейците“

Страх продължава да тресе ЦСКА преди двубоя с Нефтохимик, вижте докъде стигнаха „армейците“ - E-Burgas.com

Страх обхвана столичния гранд ЦСКА преди срещите от полуфиналните плейофи с бургаския Нефтохимик 2010. От няколко дни софоянци не спират да се оплакват по всевъзможни въпроси около двубоя и след недоволството им домакинството им да е в Перник вчера разпространиха и отворено писмо до Българската федерация по волейбол.

В него съпредседателят на ВК ЦСКА Мариан Колев надигат вой до небесата защо по време на срещите с бургазлии няма да има видеоконтрол. Мениджърът на Нефтохимик 2010 Огнян Томов със сигурност няма да отговори на провокациите в т.нар. „психовойна“ и се закани „шейховете“ да им изнесат урок по волейбол в предстоящите три мача. Състоянието на бургазлии е добро, играчите са взели максимума от тренировките и са готови да се борят за добър резултат.

„Интересува ме мача, просто ми писна от тях, цяла седмица се жалват всеки Божи ден – от въздуха, от вода, от всичко, което може. Вече прекалиха. Просто не искам въобще нито да ги коментирам, нито да ги мисля, има си наредба, която трябва да се спазва. Те знаят от толкова години, че в тяхната зала не могат да играят полуфинали, сега пък видеонаблюдението подхванаха. Още преди 20 дни от федерацията обявиха, че до края на първенството няма да има видеочалъндж. Те били ЦСКА София, ми да са живи и здрави като са ЦСКА София, ние сме Нефтохимик Бургас. Надявам се да им дадем да се разберат и да се спре с тези щуротии“, коментира пред e-БургасТомов.

Първият мач е днес от 19:00 часа в зала „Борис Гюдеров“ в Перник и ще бъде предаван пряко по „Диема Спорт“. Утре, в същото време и на същото място е втората среща между двата клуба, а в неделя, и в очаквания за препълнена зала „Младост“ ще бъде третият двубой. Ако се стигне до четвърти мач той ще е в понеделник от 18:30 в Бургас.

Коментари

Още от последните новини