Стартира второто издание на Инициативата „Достойните лекари“ на „Фаркол“АД

Стартира второто издание на Инициативата „Достойните лекари“ на „Фаркол“АД - E-Burgas.com

Стартира новото издание на Инициативата „Достойните лекари“. Проектът е на фармацевтична компания „Фаркол“АД и се провежда за втора поредна година. Водещият национален доставчик на лекарства отново отправя въпроса кои са лекарите, на които вярваме, тези, които няма да забравим и на които искаме сърдечно да благодарим.

Номинациите давате вие, без ограничение от кое населено място в страната са медиците. Това може да е Вашето джипи, специалист, медицинска сестра от болница или индивидуална практика. Във фармацевтичната фирма вярват, че от позицията на пациенти повечето от нас имат любим лекар или медицинска сестра, които заслужават нашето уважение и респект. Какъв по добър начин да им го покажете, като ги номинирате, а от „Фаркол“ ще ги накарат да се почувстват специални навръх Професионалния им празник.

Необходимо е да посочите имената и работното място на лекаря или здравния работник, който номинирате на фейсбук-страницата на  Фаркол АД или на е-mail: [email protected].

Специални изненади очакват петима от събралите най-висок вот медици. Фирмата поема ангажимента да поднесе по оригинален начин благодарностите на пациентите им. Жест на внимание очаква и тези от вас, които са номинирали лекарите с най-голям вот.

Инициативата продължава до 5 април и е посветена на Деня на здравния работник – 7 април.

Миналата година бяха отличени 10 лекари и сестри от цялата страна, а големият победител бе операционната сестра Таня Йорданова от МБАЛ „Лайф Хоспитал“ - Бургас.

 

Коментари

Още от последните новини