Стартира турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017

Младите футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Истанбул Башакшехир”

Стартира подготовката на турнира по футбол на малки вратички за купата на  БМФ Порт Бургас’2017. Второто издание на надпреварата ще се проведе на 11 ноември, събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. И тази година 12 отбора от  младежи на възраст от 16 до 18 години ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Истанбул Башакшехир”, който ще се играе на 23 ноември в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.

Участието в турнира е абсолютно безплатно. Организаторите не поставят много ограничения. Единственото условие е младежите, които задължително трябва да се вместват в поставените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се състои на 10 ноември от 19:30 ч. в кафето на „Каменица Арена”.  Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80; 0884998668; 0888933337.

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата. 

 

Сподели новината:

Коментари