Стартира четвърто издание на фотоконкурса „Моят Бургас е моята Европа”

Днес стартира четвъртото издание на фотоконкурса „Моят Бургас е моята Европа”. Събитието, което стана традиционно за Бургас, е организирано от клуб „България за младите”. Патрон тази година е евродепутатът Асим Адемов, член на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ. Темата на формата е „Вечното пристанище Бургас - вратата на Европа към света”, свързана с провеждащите се в момента „Европейски дни на морето“ в Бургас по повод Европредседателството на България на ЕС.
Участниците във фото надпреварата имат възможност да развихрят въображението си и изпратят кадри свързани с Черно море. Примери за това в Бургас има много: пристанище Бургас, Морска гара, пристана в Сарафово, остров „Света Анастасия”, изгреви, залези, лодки, кораби, Солниците, Моста, Компаса, Крайморие и др.
Ще бъдат дадени две първи награди - посещение на Европейския парламент и две поощрителни награди – дигитални фоторамки. Победителите ще бъдат определени от жури в състав: Асим Адемов – член на европейския парламент, Атанас Донев – победител в миналогодишното издание на конкурса, и Мартин Славов – председател на клуб „България за младите”.
Снимките трябва да са с размер по-голям от 2000x1500 px и 300 dpi, като всеки може да участва с максимум две снимки. Допускат се до участие само авторски фотографии, задължително придружени от име и фамилия, възраст и телефон за контакт, като е желателно те да са направени през 2018 година.  С участието си в конкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върху фотографиите за целите на клуб „България за младите”.
Крайният срок за участие в конкурса е 30 юни 2018. Фотографиите следва да се изпращат на електронен адрес: bulgariazamladite@gmail.com.
За повече информация фейсбук страниците на: „Отечество любезно” и „България за младите“ или  на телефон - 0884  800 158.

Сподели новината:

Коментари