Сръчен дилър изобрети инженерно чудо за отглеждане на марихуана вкъщи

Сръчен дилър изобрети инженерно чудо за отглеждане на марихуана вкъщи - E-Burgas.com
*снимката е илюстративна

Полицията удари две наркоферми за ден

21-годишен младеж от "Меден рудник" е изобретил нов вид парник за отглеждане на марихуана в дома си. Вчера полицаите направили проверка на апартамента в блок 308 в бургаския комплекс, като намерили и иззели метална конструкция, облечена с фолио и текстилен план. В нея на две нива са отглеждани 32 саксии и кофи със засадени конопени растения. Парникът бил оборудван с два вентилатора, термометър, четири луминесцентни лампи, трансформатор, два таймера, озонатор, електронна везна и система за напояване на растенията. 

Върху друг шкаф в помещението е намерена и иззета суха листна маса с тегло около 30 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

Това обаче не е единствения удар на полицията срещу наркоразпространениео в Бургас вчера. Около 18.30 ч. е било извършено претърсване на частен дом в Българово, обитаван от 37-годишен мъж. 

В приземния етаж на къщата е открито помещение, пригодено и оборудвано, като лаборатория с всичките необходими технически съоръжения за отглеждане на канабис. В задната част на къщата, под стопански навес е открит PVC бидон с вместимост около 50 литра, вкопан изцяло в земята и покрит с пръст. След отваряне на капака са намерени и иззети две пластмасови опаковки от хранителни добавки с вместимост от 5 литра, съдържащи суха зелена листна маса / съцветия/ от конопено растение с тегло около 1 кг. Мъжът е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В апартамент разположено на ул. "Калофер" № 16 в к-с "Лазур", обитаван от 20 годишен младеж от Бургас пък са намерени и иззели : плик с марихуана с приблизително тегло около 15 грама.

 

 

Коментари

Още от последните новини