Спортна слава за бургаски полицаи

Спортна слава за бургаски полицаи - E-Burgas.com

Престижното трето място от общо 14 отбора завоюва бургаския мъжки тим от служителите на ОДМВР – Бургас, участвал в Републиканското първенство по полицейска стрелба с пистолет „Кракра” – Перник. В надпреварата се включиха служители от различни структурни звена в системата на вътрешното ведомство, като бургаската дирекция бе представена от петима служители – трима мъже и две жени.

Организатор на Републиканския турнир е Спортната асоциация на МВР, която традиционно провежда в Бургас и втора за годината проява по стрелба – състезанието „Освобождение”, посветено на Националния празник – 3 март.

В отбор мъже правото да участват след вътрешна селекция придобиха следните служители : полицейски инспектор Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция” – капитан на отбора, полицейски инспектор Георги Проданов към Второ Районно управление – Бургас и младши инспектор Недялко Недялков от отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР – Бургас. В дамски отбор представителките – полицейски инспектор Симеона Събева и младши инспектор Виолета Узунова, и двете от Второ Районно управление, завоюваха отборно седмо място, което сумирано с резултатите на мъжкия отбор отведе бургаските състезатели до шестото комплексно място в крайното класиране. 

Предвидено е последното за 2019 година Републиканско състезание по стрелба с пистолет за служители от МВР да се проведе в Смолян през м. декември. В него отново ще участва отбор от ОДМВР – Бургас.

Коментари

Още от последните новини