Спектакълът на Нешка Робева "Мистерията Еньовден" е поканен да закрие форума за изкуство в Русия.

Спектакълът на Нешка Робева

Спектакълът на Нешка Робева "Мистерията Еньовден", който ще гостува на 20 август в летения театър на гр.Бургас е поканен да закрие един от най-големите международни форуми за изкуство в Русия.

 

 С две представления, на 16 и 17 септември артистите от трупата на Нешка Робева ще закрият фестивала за славянско изкуство"Золотой Витяз", който ще се проведе в гр.Ставропол, Русия. Поканата към артистите от Нешанъл Арт е получена лично от министъра на културата на Ставрополска Област, Русия и президента на международния форум за славянско изкуство "Золотой Витяз" Николай Бурляев.

И българската и руската публика ще могат да се насладят на виртуозните изпълнения на танцьорите от трупата , както и на ангелогласните певици Деси Добрева и Валерия Момчилова - Мона.

 

Преди спектакълът на Нешка Робева "Мистерията Еньовден", да се играе на международни форуми за изкуство в Русия бургаската публика ще има удоволствието да види нейния спектакъл, чиято премиера на морска сцена е на 20-и август в Летния театър в Бургас. На сцената ще се изяви Деси Добрева, народната певица Валерия Момчилова - Мона. и Бургаската ТФ "Петлите", Билети може да си закупите на касата до часовника.

Коментари

Още от последните новини