Специални предложения в аптеки „Фаркол“ през празничния декември

Специални предложения в аптеки „Фаркол“ през празничния декември - E-Burgas.com

Специални предложения чакат клиентите на аптеки „Фаркол“ през последния месец на годината. От бургаската верига са подготвили различни продукти, които през целия декември ще бъдат на промо цени.

Фармацевтите съветват, наред с подаръците за близките, да не забравяме да попълним и домашната аптечка. Добре е да сме подготвени с най-необходимите медикаменти за серията почивни дни, които се оформят около Коледа и Нова година.

В аптеки „Фаркол“ ще намерите продукти от първа необходимост на супер атрактивни цени. Част от тях са в промоционалната листа за месец декември. Внезапно втрисане, хрема, температура? Да, неприятна ситуация, но ако имате с какво да ги преборите няма за какво да се притеснявате. Подходящи в случая са сашета „Тайлол хот“ за възрастни и деца, които този месец са намалени с 18% в аптеки „Фаркол“.  Изгодно от там може да вземете и сашета „Флудрекс хот дринк без захар“.

Добавете капки за нос „Ксилометазолин“, които във верига „Фаркол“ сега са по-евтини с 16%. При болки в гърлото е добре да имате таблетки за смучене - „Анзибел“ върши чудесна работа и сега е на топ цена в аптеки „Фаркол“. Не се тревожете, ако започне кашлица – във веригата на промо цена е сироп „Експекторанс №5“, който е намален до края на месеца. Прибавете в аптечката „Валидол“, който също може да потрябва, а пък сега е на супер цена 1,49 лв.

Може да се възползвате и от специалните декемврийски пакети. Опаковка „Допелхерц систем хиалурон“ сега е в промопакет с 30 таблетки витамин „Допелхерц Б комплекс“. Предпразнично към него получавате подарък огледало и несесер. 

С интересен подарък за децата ще си тръгнете, ако решите да вземете витамини „Допелхерц Имуно“. Освен, че ще са здрави и силни, ще ги зарадвате с подарък магнит „Супер сила“. Към пакетите има и допълнителни отстъпки в цената. До края на годината в аптеки „Фаркол“ може да вземете също опаковка „Левзея“, комбинирана в декемврийски промо пакет с опаковка „Мента, глог и валериана“. За противовъзпалителните таблетки „Долорен“ пък важи атрактивната промоция 1+1 опаковка подарък.

В изгодните предложения може да се убедите на място на следните адреси в Бургас:

            Аптека „Здраве“ - ул. „Св. св. Кирил и Методий“3

            Аптека „Трапезица“- ж.к. Братя Миладинови, ул.„Шар планина“23 /срещу магазин „Болеро“/

            Аптека „Бургас“ - бул. „Христо Ботев“1 /до светофара/

            Аптека „Славейков“ - ж.к. Славейков, бл.146, вх.А /срещу поликлиниката/

            Аптека „ДКЦ 1“ - бул. „Стефан Стамболов“73 /в МБАЛ-Бургас/ 

            Аптека Фаркол Демокрация“ - ж.к. Братя Миладинови, бул.“Демокрация“, бл.117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Промоцените важат и за аптеките на „Фаркол“ в Малко Търново и Българово. Подробности на сайта www.farkol.bg и във фейсбук-страницата на аптеки Фаркол  https://www.facebook.com/aptekifarkol/

 

 

Коментари

Още от последните новини